На Львівщині поліцейські у школах розповіли дітям про буллінг та цькування

1.jpg (1)
Фото: поліція Львівщини

У Всеукраїнський тиждень протидії булінгу працівники ювенальної превенції поліції Львівщини разом із керівниками підрозділів провели у школах області просвітницькі заходи.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Львівської області.

В інтерактивній формі з дітьми розібралися з поняттям «булінгу», з причинами, які призводять до його появи, виокремили різницю між «хлопчачим» та «дівчачим» булінгом, а також визначили, як розпізнати колектив, інфікований цим явищем, і що робити,  щоб його позбутися.

Все це і багато іншого було предметом відвертої розмови правоохоронців і дітей, під час якої кожен школяр та педагог мав можливість задати запитання чи висловити свою думку.

Інспектор ювенальної превенції Радехівського відділення поліції Оксана Христюк та старший дільничний офіцер поліції Василь Мудрик побували у Кустинському НВК і Радезівській загальноосвітній школі. Вони роз’яснили дітям поняття булінгу, розповіли про його види та про відповідальність, яка настає за такого роду правопорушення.

Також правоохоронці нагадали дітям про необхідність дотримуватись Правил дорожнього руху та безпечної поведінки у побуті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: