Блокада триває: в Соснівці на станції зібралося народне віче (відео)

ююююююююю
Фото: скрін з відео

Народне Віче вимагає звільнення начальника Львівської обласної поліції. Проведення розслідування незаконних дій співробітників спецпідрозділів МВС Корд і Тор.

Народне Віче вимагає звільнення начальника Львівської обласної поліції та роведення розслідування незаконних дій співробітників спецпідрозділів МВС Корд і Тор.

Звернення підтримала Червноградская міська рада та Сокальська районна Рада.

Про це повідомляє Штаб блокади торгівлі з окупантами на своїй сторінці у Фейсбук.

На даний момент пункт блокування вагонів із російським вугіллям на ст.Соснівка Львівської області продовжує свою діяльність. Всі затримані 21 вересня під час штурму поліцією учасники блокади, наразі відпущені, складений адмінпротокол. Всім постраждалим надана медична допомога.

Протестувальники звертають увагу на те, що повідомлення про ніби-то зняття блокади російського вугілля і відсутність підтримки місцевого населення не відповідають дійсності.

Звільнення учасників блокади відбулось завдяки втручанню місцевої громади, яка підтримала Блокаду та вимагала негайного звільнення затриманих. На місці перекриття залізничних шляхів відбулось віче за участю місцевих жителів. Відтак, було прийнято рішення про продовження блокування російського вугілля.

"По нашему вчорашньому затриманню. Питають чому нас відпустили. Відповідаю. Дві причини. Затримали незаконно, потім склали протокол про адміністративне правопорушення за 185 статтею. Тепер чекаємо суду. Тобто нас і так повинні були відпустити. Тим більше що всі наші дії записані на відео «від і до» і ніяких порушень там і близько немає. Друге. Якби нас не відпустили - до ночі там горіли б «ділянки». Зібралося дуже багато людей - більше 500 чоловік і робити з нас героїв в плани тих хто віддавав наказ на розгін не входило, їм простіше робити з нас «невідомих осіб» а з мене «негідника і шахрая». З цієї ж причини не змогли прорвати Блокаду і викрасти і ешелони з російським вугіллям. Дуже великий натовп місцевих жителів - чоловіків жінок і дітей. Злякалися", - написав Семен Семенченко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: