Активісти повідомили про затримання на кордоні екс-дружини Сергія Князєва

1122332418589148076676828263660770560880399n

Колишню дружину очільника Нацполіції України Сергія Князєва, Вікторію, затримали на польському кордоні. Разом із нею були ще двоє українців і громадянин Хорватії. Вони начебто намагалися провезти незадекларовані 650 тисяч євро.

Готівку на таку суму прикордонники начебто виявили у позашляховику Mercedes. Про те, що серед затриманих – Вікторія Князєва, на своїй фейсбук-сторінці пише депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. Також цю інформацію підтверджує нардеп від «Слуги народу» Олександр Дубінський.

«Польські митники затримали дружину Князєва з 650 тисячами євро готівки. Отже, скоро ще одне звільнення очікується. У таких випадках гроші краще заздалегідь перевезти», – пише останній у своєму телеграм-каналі.

Інформацію про те, що на спробі вивезти значну суму грошей з України затримали саме ексдружину головного поліцейського країни, підтверджує і колишній митник та теперішній блогер Павло Верещагін.

«Затримали дружину високопосадовця Нацполіції України + ще двох громадян України та одного громадянина Хорватії. Вони їхали з України до Польщі на автомобілі "Мерседес" КА0007ВХ. Причина затримання – недекларування 650 тисяч євро», – пише він.

Верещагін додає, що затримали цих людей саме польські прикордонники, а українські – допомагали перетнути зловмисникам кордон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: