Львівський курсант помер після жорстокого побиття у нічому клубі

пянило

Вчора, 22 вересня, у військовому госпіталі помер 20-річний курсант Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного Юрій П’янило. понад мсяць тому юнака жорстоко побили в нічому клубі - медикам виявилося не пд силу врятувати Юрія.

Про це повідомляє ІА Захід.нет.

Юрій П’янило є мешканцем Червонограда, тож під час своє відпустки, вночі з 11 на 12 серпня цього року, відпочивав у місцевому клубі «Вілма». В закладі виник кофлікт між хлопцем та 25-річним мешканцем Волинської область, останній наніс Юрію низку тяжких тілесних ушкоджень.

Постраждалого курсанта в критичному стані госпіталізували у Червоноградську лікарню, де 13 серпня хлопцю провели «трепанацію черепа». Однак медики зауважили крововилив, а також пошкоджені судини головного мозку. Тож потерпілого скерували у Львівський військовий госпіталь.

Через кілька днів після інциденту, 16 серпня, Червоноградський міський суд Львівської області обрав підозрюваному запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт. Сторона обвинувачення оскаржила це рішення в апеляційному порядку через його м’якість.

Лікарі львівського медичного закладу понад місяць боролись за життя 20-річного пацієнта, проте врятувати його не вдалось. Вчора, 22 серпня, у Юрія П’янила зупинилось серце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: