Львівський тиждень моди організовує кінопроект

cinema_fashion

10−13 жовтня на Львівському тижні моди покажуть кіно-проект Lviv Cinema Fashion. Це серія заходів у форматі лекція + показ фільмів про моду і дизайн, - повідомляє прес-центр Львівської міькради.

Кінопокази відбуватимуться у Кінопалаці «Копернік» (вул. Коперника, 9). «Добірку фільмів спеціально для LFW уклали та надали KyivMusicFilm — незалежний дистриб'ютор фільмів про музику та нову культуру, авторського кіно», - повідомляють організаторию.

Будуть продемонстровані стрічки:

– «McQueen» — документальний фільм про життя та кар’єру Александра Макквіна, що містить інтерв’ю найближчих родичів та колег дизайнера.

– «Вествуд: панк, ікона, активістка» — кінострічка про Вів’єн Вествуд, її особистість, моду та активізм.

– «Дріс» — вперше Dries Van Noten дозволяє режисерові супроводжувати його у своєму творчому процесі та домашньому житті. Впродовж року Рейнер Холмерер задокументував точні кроки, які Дріс приймає при створенні чотирьох колекцій.

– «Секс, мода, диско» — у центрі уваги знаходиться історія Антоніо Лопеса — впливового художника-ілюстратора 70-х років, який працював з низкою впливових глянців та здобув неймовірну популярність в Парижі і Нью-Йорку.

–«Моє покоління» — архівні кадри та сучасні інтерв’ю Міка Джаггера, Джона Леннона, Твіґґі та Маріанни Фейтфулл. Вони розповідають як Англія перетворилася на мекку моди, рок-н-ролу та сучасного мистецтва.

– «Геніальний кутюр’є» — документальна стрічка про останні роки Іва Сен-Лорана. Олів’є Мейру майже на три роки отримав ексклюзивний доступ до майстерень дому моди Yves Saint Laurent, де його легендарний засновник готував свої останні колекції.

Більше інформації тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: