Князєв назвав дезінформацією затримання на кордоні його екс-дружини з «мішками грошей»

IMG_0953

Голова Національної поліції Сергій Князєв розповів, що велика сума готівки, яку знайшли польські правоохоронці в авто разом із його екс-дружиною Вікторією Князєвою, не належить їй.

Раніше «Українська правда» повідомила з посиланням на власні джерела, що Князєва була в автомобілі Mersedes-Benz, в якому перевозили 500 тисяч євро і який затримали в пункті пропуску «Рава-Руська — Гребенне». Готівку перевозили без необхідного декларування.

Водночас Князєв заперечив будь-який зв’язок екс-дружини з цими грошима. За його словами, Вікторія Князєва перетинала кордон разом із Вадимом Каганом, який очолює будівельну компанію «Атлант», і де працює вона сама.

«Каган заявив польським чиновникам про наявність певної суми готівки, яка належить йому. Вказані грошові кошти були отримані у результаті угоди щодо продажу торговельного приміщення у центрі столиці. Звісно, угода оформлена згідно з чинним законодавством та сплаченими податками», — написав глава Нацполіції у Facebook.

Він додав, що польським держслужбовцям не вистачило наявного пакета документів щодо декларації грошей.

«Польськими правоохоронцями та паном Каганом було прийнято спільне рішення про пред’явлення ще деяких оригіналів. Після цього інцидент було вичерпано», — наголосив Князєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: