Перший альбом «Піккардійської Терції» виклали в мережу

піккардійці

Знаменита львівська вокальна формація «Піккардійська Терція» 24 вересня відсвятувала 27-му річницю від дня заснування. В честь власного Дня народження виконавці вирішили зробити подарунок шанувальникам.

Ним став перший альбом «Терції», записаний 25 років тому, який виклали в загальний доступ у мережу.

Восени 1994 року альбом записували на «Студії Лева» і тиражували на аудіокасетах. Усі аранжування створив Володимир Якимець (лише для акапельної версії народної пісні «Туман яром» взяв за основу обробку Анатолія Пащенка). Режисером звукозапису став Олександр Ксенофонтов, а обкладинку придумав художник Влодко Кауфман, інформує сторінка гурту в соцмережі.

«Це був час, коли ми були повністю відкриті для світу, і світ приймав нас такими, якими ми були, - пригадує незмінний художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. - Ми були молоді, з юнацьким максималізмом бралися за нові пісні, проекти. Нам усе було цікаво! Свій перший альбом записали за місяць. На акапельному звучанні «Терції» наполіг керівник «Дзиґи» Маркіян Іващишин. Тож наша перша збірка зазвучала саме а капела, за єдиним винятком – пісня «Талісман» була записана у супроводі фортепіано».

До дебютного альбому «Піккардійської Терції» увійшли 11 пісень: «Старенький трамвай», «Талісман», «Там, де неба блакить», «Я поїду до моря», «Богдан», «День Святого Валентина», «Туман яром», «Сумна я була», «Гой, гой», «Ой, слаба я», «Горіла сосна».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: