Скільки часу знадобиться жителям різних країн, щоб заробити на IPhone 11

iphone

Швейцарець зможе накопичити необхідну суму на iPhone 11 за 4,8 дня, американець – за 5,8 дня, a люксембуржець – за 6,7 дня.

Українцю, щоб купити iPhone 11, необхідно працювати 97 днів. Це на 40 днів менше, ніж рік тому.

Про це йдеться у даних дослідження порталу Picodi.com. «Після вересневої презентації нового iPhone 11 Pro ми вирішили розібратися, скільки днів потрібно працювати, щоб заробити на новинку, і що змінилося в цьому рейтингу в порівнянні з минулим роком», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що портал вже вивчав стартові ціни на новий iPhone. У 2018 році верхню сходинку антирейтингу посіли Філіппіни (понад 156 днів), за ними розташувався Пакистан (понад 88 днів). В Аргентині, Індії, Китаї та Мексиці потрібно понад 50 робочих днів.

«Як виглядає рейтинг у 2019 році? За даними Державної служби статистики України, середньомісячна зарплата в Україні в першому півріччі поточного року становила 10783,13 гривень (8680,4 UAH «чистими»). Знадобиться 96,7 дня, щоб «відпрацювати» останній айфон. Це на 40 днів менше, ніж рік тому», - підкреслює видання.

Середньостатистичний швейцарець зможе накопичити необхідну суму на iPhone 11 за 4,8 дня, американець – за 5,8 дня, a люксембуржець – за 6,7 дня. Антирекорд належить Україні. Довго на новий айфон потрібно відкладати також жителям Колумбії (89,7 дня) і Казахстану (76,5 дня). В таких країнах як Польща і Чехія новий гаджет рівнозначний за вартістю 31,8 і 25,2 робочого дня. Індикатор iPhone 2019 розраховується на основі цін iPhone 11 Pro (з пам'яттю 64 ГБ), офіційно опублікованих на місцевих сайтах Apple або авторизованих реселерів. Інформація про середній зарплаті була взята з сайтів національних статистичних управлінь або відповідних міністерств.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: