У Львові чоловік, якого позбавили водійських прав, їздив з підробленими документами

патрульні

48-річний мешканець Львова, якого позбавили водійських прав на 3 роки, за керування в стані сп’яніння, їздив з підробленим посвідченням.

48-річний мешканець Львова, якого позбавили водійських прав на 3 роки, за керування в нетверезому стані, їздив з підробленим посвідченням.

Вчора ввечері, під час патрулювання на вулиці Виговського, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Citroen, в якого не горіла ліва фара ближнього світла в темну пору доби, йдеться на Facebook сторінці патрульної поліції Львова.

Під час перевірки документів, які пред’явив водій, інспектор встановив, що посвідчення водія зафіксоване в базі як загублене. Також на посвідченні не було голографічних зображень і відрізнявся шрифт. Водія попросили надати ще якийсь документ, щоб підтвердити його особу, проте той відмовився.

У Залізничному відділі поліції працівники встановили особу водія і це був зовсім інший чоловік ніж той, який вказаний в документі. Попередня кваліфікація злочину – ч.4 ст.358 Кримінального кодексу України (Використання завідомо підробленого документа).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: