Маленькій мешканці Львівщини потрібна допомога

Новороздільчанка

Благодійний фонд «Крила надії» збирає кошти на препарат «Біовен», для дівчинки Лізи з Нового Роздолу. Вірусна інфекція спричинила в неї важке ускладнення.

Їй дев'ять років і вона навчається у 5-му класі. У школі дівчинці легко дається математика, а от уроки української мови Ліза не дуже любить. Зате їй подобається вчити англійську та польську і малювати, інформують у БФ «Крила надії».

Уже зовсім скоро, на початку жовтня, Ліза святкуватиме свій День народження. Дівчинка хоче маленького спаніеля, бо дуже любить собак, але ще не вмовила батьків купити цуценя.

Ліза мріє відсвяткувати свої десять років вдома. Та зараз дитина змушена проходити лікування, бо внаслідок ускладнення від ГРВІ у Лізи - сильна недостача тромбоцитів у крові. Це захворювання називається «імунна тромбоцитопенічна пурпура».

Дівчинка пройшла уже два курси лікування гормонами, але зараз їй потрібен Біовен Моно, 16 флаконів загальною вартістю 130 тис. грн.

Така сума чимала для батьків дівчинки, але лише завдяки цьому препарату Ліза може повністю одужати і разом із друзями та молодшим братиком весело зустріти свій День народження.

Обов'язково вказуйте призначення платежу, щоби ми могли відрізнити його від грошових надходжень на потреби інших наших підопічних.
ПриватБанк - 5169 3305 1136 7333 - «на Біовен»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: