У Галицьких гвардійців служитиме вівчарка Томі - собаку взяли із притулку

том
Фото із соцмереж

Попередні власники прив'язали та покинули вівчарку Томі в кущах.

Тепер Томі – службовий пес, який буде щоденно тренуватись та вчитиметься розшуковій роботі у 2 Галицькій бригаді Нацгвардії України.

У серпні волонтери виявили Томі прив'язаним у кущах. Собака агресивно поводилася та нікого до себе не підпускала. Волонтери викликали представників ЛКП «Лев». Саме вони опікуються тваринами, які втратили дім, або яким потрібна медична допомога. Представники організації привезли собаку до закладу, нагодували, вакцинували та почали шукати власників.

Днями правоохоронці із Другої Галицької бригади Національної гвардії України побачили допис у соцмережі про те, що Томі шукає нових господарів.

«Прийняли рішення – такий красень має працювати за покликанням. Коли ми приїхали в ЛКП «Лев» і побачили собаку, то зрозуміли, що він просто дуже травмований і йому конче не вистачає мати турботливого власника, - розповідає гвардієць Олег Фіялкович. – Пес навіть наших кінологів не підпускав до себе. Але як тільки сів у автомобіль з гвардійцями – вся злість пропала. Вже у частині він лащився до військових, махав хвостиком і навіть виконував команди».

Тепер Томі має власника - ним став старший солдат Павло Слащов. Павло професійний кінолог і це вже не перша собака з якою йому доведеться працювати.
«Томі дуже відданий та щирий пес, просто йому потрібно більше уваги та трішки попрацювати, - говорить Павло. – Йому всього два роки, дресируванню піддається, має ветеринарний паспорт та усі необхідні щеплення. Ми поладнали з перших хвилин. Впевнений, що все у нас з Томі буде добре».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: