У Львові поліцейські затримали злочинне угрупування, причетне до збуту наркотичних та психотропних речовин

конопля

Працівники поліції, 23 вересня затримали організатора та трьох виконавців, які здійснювали збут наркотичного засобу «канабіс» та психотропної речовини «амфетамін».

Продаж відбувався через мережу Інтернет, - повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зловмисники, мешканці Львова, віком 19-26 років, один з яких – раніше судимий, через мережу Інтернет приймали замовлення від наркозалежних і після перерахунку грошей на банківську картку робили на території Львова так звані «закладки».

Крім того, правоохоронці встановили постачальника наркотичного засобу «канабіс». Ним виявився раніше судимий 55-річний мешканець Львівщини.

«Впродовж кількох місяців ми проводили документування незаконних дій зловмисників. Це дуже важливий етап, від якого залежить хід досудового розслідування та міра покарання за скоєне. Завдяки злагодженій роботі правоохоронців нам вдалося затримати не лише закладчиків, а й встановити організатора та постачальника наркотичних речовин. За цей рік це вже друге таке злочинне угруповання, діяльність якого нам вдалося припинити», – зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання та реєстрації зловмисників, під час яких виявили та вилучили амфетамін, канабіс, кущі коноплі та спеціальне обладнання для її вирощування. А також незареєстровані рушницю та два пістолети, набої різного калібру, банківські карти, мобільні телефони та інші речові докази.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: