У Львові спільнота УГКЦ відкрила сервісний центр, де готуватимуть майбутніх автослюсарів

салез

Сьогодні, 26 вересня 2019 року,  відбулося відкриття навчального сервісного центру. Тут готуватимуть майбутніх автослюсарів та майстрів з електроніки, двигунів та автомобілів. 

Сьогодні, 26 вересня 2019 року,  відбулося відкриття навчального сервісного центру. Тут готуватимуть майбутніх автослюсарів та майстрів з ремонту електроніки, двигунів та автомобілів.

Про це повідомляє Духовна велич Львова.

«Тут буде навчатися молодь, щоб ставати добрими майстрами. Вважаю відкриття цього центру великим довір’ям до Бога та неабиякою відвагою священиків цієї спільноти. Так ризикувати можуть лиш салезіяни. Цього ремесла ремонту легкових автомобілів добре навчатимуться хлопці, працюючи під пильним оком спеціалістів, щоб належно виконати роботу насамперед на Божу Славу. Добрих майстрів завжди цінять люди, звертаються до них з потребою та довірою», - сказав Високопреосвященний Владика Ігор під час освячення навчальних приміщень.

Кошти на заснування сервісного центру виділили німецькі та українські меценати. Навчання у цьому закладі є безкоштовним.

Більше про сервісний центр можна дізнатися тут. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: