Зеленський обурений опублікованою стенограмою розмови з Трампом

зел1

Президент України Володимир Зеленський вважав, що Білий дім опублікує тільки репліки Трампа, а не всю стенограму.

Про це він заявив під час пресконференції після зустрічі з Трампом, передає Українська правда.

«Я особисто гадаю, що такі дзвінки між президентами незалежних країн вони не повинні публікуватись. Тому що є геополітика, є якісь плани. Я просто думав, що вони опублікують свою частину», – відповів президент на запитання, чи радився з ним Трамп перед тим як оприлюднити стенограму.

За словами українського президента, це була їхня перша зустріч з Трампом, а у вівторок, вони «просто потиснули руки і все».

Довідка. ЗМІ поширили інформацію, що під час телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським Дональд Трамп міг вимагати від українського колеги відкрити розслідування проти сина екс-віцепрезидента США Джо Байдена.

Демократ Джо Байден має намір брати участь у президентських перегонах і наразі є головним конкурентом Трампа. Особистий адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані під час виступу в ефірі CNN визнав, що вимагав від влади України розпочати розслідування проти родини Джо Байдена. У Конгресі оголосили про запуск імпічменту Трампу.

Білий Дім опублікував стенограму: з неї стало відомо, що Трамп не тиснув на Зеленського щодо родини Джо Байдена - свого потенційного суперника на президентських виборах у 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: