Мельник гарантує, що на Левандівці таки буде транспортна розв’язка

DSC_3817

Транспортна розв’язка на перетині вул. Городоцької — вул. Сяйво буде збудована.

Про це під час засідання виконкому ЛМР заявив керівник компанії-забудовника «Ріел» Ростислав Мельник, передає кореспондент Дивись.info.

Нагадаємо, кілька днів тому ЛМР заявила, що забудовник не дотримується взятих на себе зобов’язань. Зокрема, у жовтні минулого року ПрАТ „Львівський міський молочний завод“ отримало містобудівні  умови та обмеження на будівництво кварталу багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського призначення, дошкільним навчальним закладом з початковою школою, підземними і наземними паркінгами та об’єктами інженерної інфраструктури на вул. Рудненській, 8. Як заявили тоді у мерії забудовник не виконав свої зобов’язання, адже він мав збудувати транспортну розв’язку, а потім почати будівництво житлового будинку. Натомість транспортна розв’язка так і не була створена, а будівництво будинку вже розпочалось.

Як розповів сьогодні начальник юридичного відділу Інспекції ДАБК у Львові Святослав Кіндратів, станом на сьогодні роботи щодо будівництва розв’язки не розпочаті, забудовник не звертався до Львівської міської ради про видачу вихідних даних на проектування.

«Коли ця ухвала голосувалася на сесії міської ради, і потім це питання обговорювалося на засіданні виконавчого комітету, то в один голос лунала думка, що спочатку будуть збудовані об’єкти інфраструктури, а потім почнеться житлове будівництво. І коли я виїхав цього тижня на місце, і побачив, що будинки будуються, а до інфраструктури ніхто не приступав. Це не правильно», - заявив міський голова Андрій Садовий.

«На жаль ми, як забудовники не завжди вчасно реагуємо на те, що повинні зробити з тим, що не стосується наших об’єктів. Тому, дякую, що нагадали. Деякі з моїх виконавців розслабилися. Троє людей звільнені за це. Ми не відмовляємося від своїх зобов’язань, ми їх обов’язково виконаємо. Станом на сьогодні ми вже спланували дорожню карту і погодили. Пропоную під час наступного засідання виконкому створити робочу групу, з якою ми погодимо містобудівний розрахунок, і на цій основі візьмемо містобудівні умови та обмеження, техумови, пройдемо експертизу, проведемо тендер на виконавця, бо замовником буде ЛМР і після цього укладемо угоду на фінансування», - заявив Ростислав Мельник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: