Опубліковано відео ДТП в Броварах, де п’яний поліцейський «зніс» людей на зупинці

8f40c68-3

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба опублікував відео ДТП, у якій нетверезий правоохоронець збив трьох людей на зупинці громадського транспорту.

26 вересня у Броварах співробітник управління поліції охорони за кермом «Опеля» наїхав на зупинку громадського транспорту. У результаті поліцейський скоїв наїзд на сімейну пару та велосипедиста – від отриманих травм жінка загинула на місці, її чоловік та велосипедист отримали тілесні ушкодження різного ступеню.

«П’яний працівник поліції охорони на шаленій швидкості просто "зніс" трьох людей, які стояли на зупинці громадського транспорту. Вчора ввечері наші слідчі оперативно виїхали на місце події і вже затримали горе-поліцейського... Дозволяючи собі сідати за кермо в нетверезому стані, слід пам’ятати, що комусь це може коштувати життя», - написав на своєму Telegram-каналі директор ДБР Роман Труба.

Наразі вирішується питання про повідомлення правоохоронцю про підозру у вчиненні правопорушення за ч.2 ст.286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Готується клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: