112 канал оскаржує рішення Нацради в Окружному адмінсуді

112

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов у якому позивачі,  оскаржують рішення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення згідно з якими, їм відмовлено у продовженні строку дії ліцензії на мовлення.

Про це повідомляють у Окружному адміністративному суді Києва.

Позивачами у даному адміністративному позові зазначені п’ять телерадіоорганізації, які здійснюють  мовлення під емблемою «112 УКРАЇНА».

У позовних вимогах, зокрема, зазначено – визнати протиправними та скасувати рішення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення від 26 вересня щодо відмови у продовженні строку дії ліцензії на мовлення.

Разом з адміністративним позовом до суду надійшла заява про забезпечення позову, у якій просять суд зупинити дію зазначених рішень Нацради та зобов’язати відповідного провайдера поновити надання позивачам послуг з розповсюдження у цифровому форматі телевізійних програм  у повному обсязі та без будь-яких змін аудіо-візуального ряду на каналі мовлення багатоканальної телемережі.

Нині судом вирішується питання щодо відкриття провадження та щодо наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: