Через сильний вітер та грозу частина мешканців Львівщини залишилась без світла

bez-svitla

Стихія призвела до відключень в електромережах і додала роботи електрикам. Про це повідомляють у прес-службі «Львівобленерго».

Станом на 10:00 год. сьогодні внаслідок нічної негоди знеструмлені 35 населених пунктів повністю та 29 частково у Буському, Городоцькому, Дрогобицькому Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Пустомитівському, Старосамбірському, Стрийському, Яворівському районах області.

Стихію ліквідовує 22 аварійні бригади «Львівобленерго» у складі 55 працівників, задіяно 23 одиниці техніки.

Енергетики також усувають пошкодження у низьковольтних електромережах 0,4 кВ безпосередньо у населених пунктах різних районів.

У «Львівобленерго» нагадують правила безпеки:

-не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів — це смертельно небезпечно;

-якщо з тих чи інших причин людина опинилась ближче, ніж на 8 метрів до обірваного проводу, необхідно відходити на безпечну відстань «гусячим кроком» — зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками;

-організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади ПрАТ «Львівобленерго»;

-терміново зателефонуйте у кол-центрза телефоном 0-800-50-15-68 (безкоштовно) або067-333-15-68, 050-460-15-68,  093-170-15-68, (032) 290-75-68 (тарифи оператора) і повідомте про ситуацію. Кол-центр працює цілодобово.

При падінні дерев або гілок, травмуванні людей слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: