Наступного тижня на Львівщині відбудуться перші відправки до війська

ООС

Сьогодні розпочався осінній призов на строкову військову службу, який триватиме до 31 грудня. Призовники служитимуть у Збройних Силах України, Національній Гвардії України, Державній прикордонній службі України та спеціальній службі транспорту.

Про це написав військовий комісар Львівщини Олександ Тіщенко на своїй сторінці у соцмережі.

«Вже наступного тижня відбудуться перші відправки до війська.
Юнаки, які мають конкретні побажання, де хочуть проходити службу (десантно-штурмові війська, Президентський полк, Національна Гвардія України чи інші підрозділи) – звертайтеся до свого районного військового комісаріату. Якщо Ваш стан здоров’я та морально-ділові якості дозволяють проходити службу у цих підрозділах – військові комісари максимально сприятимуть у Вашому бажанні.»

У повідомленні йдеться, що призовники у випадку неотримання повістки зобов’язані прибути до районного військового комісаріату за місцем приписки у термін до 10 діб з моменту оголошення призову. Тобто до 10 жовтня. Опісля вони нестимуть адміністративну відповідальність у вигляді штрафу.

Олександр Тіщенко у дописі зазначив - «Шановні батьки та призовники! Солдат строкової служби у зону проведення ООС не відправляють. За період своєї служби вони повністю опановують військову спеціальність та виконують завдання у військових частинах не залучаючись у зону проведення операції об’єднаних сил (АТО). Також на увесь період проходження служби за ними зберігається місце роботи та середньомісячна заробітна плата.»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: