Що дивитися цієї осені. Кращі серіали жовтня

Watchmen-5819-625x352

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. 

Перший телевізійний спін-офф франшизи про Борна, романтична антологія заснована на колонці New York Times та прем'єра першого супергеройського серіалу Watchmen — в кращих серіалах жовтня.

Raising Dion/Виховуючи Діона

Новинка від Netflix Raising Dion («Виховуючи Діона») — це історія дівчини на ім'я Ніколь Різ, яка після смерті чоловіка сама виховує сина Діона. В один прекрасний момент до рутини домашніх клопотів додається факт прояви у Діона безлічі надприродних здібностей. Тепер Ніколь належить спробувати не тільки стримати в таємниці дар сина, а й уберегти його від тих, хто спробує використовувати його.

Treadstone/Тредстоун

Перший телевізійний спін-офф франшизи про Борна Treadstone («Тредстоун») розповість про походження і впровадження таємної програми, розробленої ЦРУ, яка запускає протокол модифікації поведінки новобранців, перетворюючи їх на вбивць з надлюдською силою. Таким чином, кілька агентів в різних куточках планети несподівано виявляються активованими для виконання місії.

Limetown/Лаймтаун

Facebook Watch представляє драму Limetown («Лаймтаун») з Джесікою Біл в головній ролі. У центрі сюжету — радіожурналістка Лія Хеддок. Вона береться за розслідування таємничого зникнення понад 300 осіб в дослідницькому центрі нейробіології в штаті Теннессі, серед яких був і її дядько. Лія обіцяє не здаватися і докопатися до правди, не дивлячись на те, що весь інший світ вирішив просто забути про цю подію.

Living with Yourself/Життя із собою

Living with Yourself («Життя із собою») — комедія від Netflix з Полом Раддом в головній ролі, де його герой Майлз, втомлений розбиратися з різними життєвими проблемами, вирішує взяти участь в дивному експерименті. Так з'являється Майлз ver.2.0 - покращений двійник, який повністю зайняв його місце в житті.

https://www.youtube.com/watch?v=5w54yW2Ur50

Modern Love/Сучасна любов

Modern Love («Сучасна любов») — ця романтична антологія від Amazon, заснована на однойменній колонці New York Times, являє собою маленькі замальовки про кохання і відносинах в Нью-Йорку. Каст наповнений іменитими людьми, такими як: Енн Хетеуей, Ендрю Скотт, Тіна Фей, Софія Бутелла, Дев Патель.

Watchmen/Вартові

20 жовтня прем'єра першого супергеройського серіала Watchmen HBO («Вартові»), заснований на однойменному класичному графічному романі Алана Мура. Однак, серіал не стане новою екранізацією, а скоріше розповість про наслідки оригінальної історії і представить нам альтернативну реальність.

На дворі 2019 рік, інтернету і все, що приналежне до нього не існує, супергерої оголошені поза законом, а співробітники поліції носять жовті маски. Також на вулицях орудує радикальний правий культ імені Роршаха, що закликає до бунту і війні проти виконавчої влади.

https://www.youtube.com/watch?v=-33JCGEGzwU

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: