Що і за скільки влітку ремонтував департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради

tender

Протягом літа департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради витратив 36,922 мільйона гривень на ремонти доріг, житлових будинків, ліфтів та закупівлю житла для дітей сиріт.

Скільки та кому пішло коштів, досліджувала редакція «Дивись.info».

У червні 368,928 тисячі гривень витратили на придбання житла для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, за адресою: м. Винники, вул. Винна гора, 22-А, кв.35. Купували у ФОП Бучинської Зоряни Михайлівни.

493,822 тисячі гривень витратили на виконання проектно-вишукувальних робіт щодо об'єкту «Капітальний ремонт вул. Генерала В. Курмановича (від вул. Данила Апостола до вул. Рудненської). Договір уклали 7 червня із фізичною-особою підприємцем Мартинцем Романом Мироновичем. До слова, підприємець станом на 23 вересня 2019 року мав податковий борг.

На експертизу проекту будівництва «Капітальний ремонт вул. генерала В. Курмановича (від вул. Данила Апостола до вул. Рудненської) у Львові (стадія проектування – «робочий проект») пішло 73,066 тисячі гривень. Послуги надавала філія ДП «Укрдержбудекспертиза» Львівській області.

Виконання експертизи проекту будівництва «Капітальний ремонт вул. Генерала В .Курмановича (від вул. А. П'ясецького до вул. Данила Апостола) у Львові (стадія проектування –  «робочий проект») обійшлося департаменту у 98,929 тисячі гривень. Послуги надавала філія ДП «Укрдержбудекспертиза» Львівській області.

На капітальний ремонт житлового будинку №22 на вул. Братів Міхновських у Львові (додаткові роботи) передбачили 147,696 тисячі гривень. Договір уклали 7 червня із ФОПом Кокотком Ярославом Івановичем.

1,242 мільйона гривень витратили на здійснення технічного нагляду за будівництвом об'єкта «Реконструкція вул. І. Миколайчука (від вул .Пилипа Орлика до в’їзду на Голосківський цвинтар). Договір уклали 14 червня 2019 року із ЛКП «Львівавтодор».

Капітальний ремонт житлового будинку №30 на вул. Архипенка, що потребував невідкладного ремонту (додаткові роботи) обійшовся у 123,135 тисячі гривень. Договір щодо ремонту уклали 19 червня із приватним підприємством «Львівдах». Як йдеться у системі «You control», за останні три роки у компанії чотири судові справи, де вона виступає відповідачем. Кількість кримінальних судових справ, пов’язаних з компанією – чотири, а загалом судових справ компанії – 17. Окрім того, відкрите одне виконавче провадження.

У липні витратили 41,25 тисячі гривень на 500 пачок паперу офісного формату А4. Купували у ТОВ «Український папір». До слова, ця компанія згідно даних «You control» за останні 12 місяців компанія провела 5-10 операцій з офшорами, визнаними в Україні (Постанова Кабінету Міністрів України №1045)

На здійснення технічного нагляду за будівництвом об'єкта «Аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі на вул. Городоцькій, 166 (додаткові роботи)» витралили 67,517 тисячі гривень. Послуги надавало ТзОВ «Росана-Архбудком».

5 липня департамент уклав договір із ТзОВ «Девелоперська компанія «Новабудова» на придбання житла для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, за адресою м. Львів, вул. Бігова, 17, кв.171. Вартість – 492,415 тисячі гривень.

1,26 мільйона гривень пішло на капітальний ремонт плоскої покрівлі житлового будинку №150 на вул. Любінська. Договір із ТОВ «Роксіс Груп» уклали 12 липня.

Капітальний ремонт плоскої покрівлі житлового будинку №23 на вул. І. Сірка обійшовся у 714,916 тисячі гривень. Договір щодо виконання робіт уклали 17 липня із підприємцем Новіцьким Романом Івановичем. До слова, підприємець станом на 23 вересня має податковий борг.

Той же підприємець отримав 412 тисяч гривень за капітальний ремонт плоскої покрівлі житлового будинку №13 на вул. Петра Панча у м. Львові.

149,918 тисячі гривень пішло на виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт житлового будинку №12 на вул. Таманській, визнаного аварійним, що загрожує обвалом». Договір про надання послуг уклали 17 липня із ФОП Лобзіною Ольгою Максимівною.

На реконструкцію вул. І. Пулюя – вул. Трускавецької (додаткові роботи) витратили 9,7057 мільйона гривень. Договір 19 липня на проведення робіт уклали із товариством з обмеженою відповідальністю «Онур Конструкціон Інтернешнл». До слова, компанія має 9 судових справ за останні три роки, де вона виступає відповідачем. Кількість кримінальних справ, пов’язаних із компанією – 16. Кількість судових справ загалом за останні три роки – 60. Засновники – Четінджевіз Онур, Четінджевіз Ісхан із Туреччини та Фаріон Олег Ігорович зі Львова.

Здійснення технічного нагляду за цим же об’єктом обійшлося у 138,338 тисячі гривень. Послуги надавало ТзОВ «Техексперт-Захід».

У ТОВ «Комфорт Меблі Плюс» департамент придбав три комплекти меблів за 81,999 тисячі гривень

160,756 тисячі гривень пішло на капітальний ремонт плоскої покрівлі житлового будинку №156 на вул. Кульпарківська у м. Львові. Договір уклали 22 липня із ТОВ «Роксіс Груп».

1 серпня департамент уклав договір із ТОВ «Юва Енерджі» щодо реконструкції, розділення загально будинкового обліку електроенергії в житловому будинку на вул. Орлиній, 8а. На це витратили 660,406 тисячі гривень. До слова, у цієї компанії недостатній розмір статутного капіталу – лише 9 тисяч гривень.

Будівництво велосипедної доріжки на вул. Княгині Ольги –  вул. Академіка А. Сахарова (додаткові роботи) обійдеться у 4,736 мільйона гривень. Договір уклали 6 серпня з товариством з обмеженою відповідальністю «Трансбудторг».

Здійснення технічного нагляду за цим об’єктом коштувало 68,866 тисячі гривень. Послуги надавало ЛКП «Львівавтодор».

Модернізація із заміною ліфтового обладнання ліфта пасажирського в/п 320 кг на 9 зупинок у житловому будинку №27 під’їзд 2 на вул. Мисливській обійшлася у 398 тисяч гривень. Договір уклали 16 серпня із товариством з обмеженою відповідальністю «Ліфтсервіс».

Ще 439,990 тисячі гривень заплатили для ТзОВ «Ліфтсервіс» за модернізацію із заміною ліфтового обладнання ліфта пасажирського в/п 320 кг на 14 зупинок в житловому будинку № 133А вул. Кульпарківська.

14,634 мільйона гривень передбачили на реконструкцію вул. Богданівської (від вул. Золочівської до вул. Пластової) (додаткові роботи). Ремонтувати довірили ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», з яким уклали договір 16 серпня.

І ще 212,487 тисячі гривень пішло на здійснення технічного нагляду за будівництвом об'єкта «Реконструкція вул. Богданівської (від вул. Золочівської до вул. Пластової) (додаткові роботи)». Договір уклали із ФОПом Герегою Тарасом Богдановичем.

Мар’яна МЕТЕЛЬСЬКА

Матеріал підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки Національного фонду на підтримку демократії NED

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: