Британська компанія профінансувала будівництво спортивного майданчику для людей з інвалідністю на Львівщині

2019-10-02 16.46.09 drive.google.com 4a8080d37cd6

Британська нафтогазова компанія Cadogan Petroleum взяла участь у Європейських Днях Добросусідства, що відбулись на Турківщині цих вихідних.

Британська нафтогазова компанія Cadogan Petroleum взяла участь у Європейських Днях Добросусідства, що відбулись на Турківщині цих вихідних.

«Юсенко Надра», українське дочірнє підприємство компанії, спонсорувала будівництво спортивного майданчику для людей з інвалідністю на території реабілітаційно-спортивного центру у селі Яворів Турківського району. В межах Днів Добросусідства на новому майданчику провели транскордонний футбольний  матч між командами з України та Польщі.

Європейські Дні Добросусідства мають на меті нівелювати бар’єри для людей з обох боків українсько-польського кордону, а також побудувати нові пункти пропуску. Цього року британська компанія Cadogan Peroleum, яка веде свою діяльність у Львівській області, вперше взяла участь у цій події. Підприємство «Юсенко Надра», що входить у групу компаній Cadogan Petroleum та володіє спецдозволами на Бітлянській та Монастирецькій ліцензійних ділянках, підтримала будівництво спортивного майданчику для людей з інвалідністю. Майданчик розташований на території західного реабілітаційно-спортивного центру у селі Яворів. Облаштування коштувало близько 250 тисяч гривень.

«Ми пишаємось тим, що маємо можливість долучитись до участі в житті Львівської області. Дуже символічно, що відкриття спортивного майданчику відбулось в Європейські Дні Добросусідства, на яких Україна ще ближче стає до Європейського Союзу: його цінностей і філософії. Наша компанія підтримує кооперацію і взаємовигідну співпрацю з громадами, на території яких ми працюємо», – розповів Андрій Білий, генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum.

«Чим більше приватних інвестицій вкладатиметься у цей регіон, тим швидше він розвиватиметься. Cadogan Petroleum працює в цьому регіоні вже багато років і ми відчуваємо себе частиною цієї громад. Ми завжди підтримуємо місцеве населення, коли у цьому є необхідність – наголосив Гвідо Мікелотті, головний виконавчий директор компанії Cadogan Petroleum. Відкриття нового пункту пропуску, зменшення бар’єрів для людей з обох боків українсько-польського кордону є впливовим чинником на шляху України до Європейського Союзу».

Нагадаємо, що у вересні компанія підписала Меморандум про соціально-економічну співпрацю з селищами Старосамбірського та Самбірського районів Львівської області, який діятиме упродовж 2019-2022 років. Загальний обсяг фінансування на розвиток регіону становитиме 3 мільйони 850 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: