«Євробляхери» мітингують під Радою

євробляхи

Представники «АвтоЄвроСила» зібралися на мітинг під ВР з вимогою ухвалення закону про доступне розмитнення автомобілів із номерами країн ЄС.

Активісти зазначають, що вийшли на вулицю тому, що не бачать ніяких кроків щодо прийняття закону по розмитненню авто. Про це вони повідомили на сторінці в соцмережі.

«Маємо новини від Уряду, Олексій Гончарук, Прем`єр-міністр України вийде зі зверненням, щодо особистого контролю в найкоротші терміни вирішити питання доступного розмитнення, чекаємо приблизно до 13:00 коли Прем`єр буде мати змогу поспілкуватися», - зазначають активісти.

«На жаль, нема жодного руху по цим законопроектам, окрім руху в Міністерстві інфраструктури, але вони не є суб’єктом законодавчої ініціативи. Така швидкість прийняття законопроекту нас хвилює».

Серед вимог, які висувають мітингарі - реєстрація законопроекту про доступне розмитнення авто, визнання цього законопроекту як невідкладного та передача його в парламент та на підпис президенту.

До активістів вже виходив голова комітету податкової та митної політики Данило Гетманцев та пообіцяв пришвидшити процес прийняття, розгляду і голосування законопроекту про доступне розмитнення.

До зустрічі з прем’єром мітингарі не збираються розходитися.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: