Стало відомо, на яку суму митники Львівщини вже задекларували товару за 2019 рік

експорт

За дев'ять місяців 2019 року товарообіг Львівщини сягнув понад 100 мільярдів гривень

.

Про це повідомляє відділ комунікації ДФС у Львівській області.

«У зоні діяльності Львівської митниці ДФС упродовж дев’яти місяців зовнішньоекономічні операції провадили майже 5 тис. суб’єктів господарювання», - повідомляє ДФС. За цей час вони здійснили митне оформлення товарів на суму понад 104 млрд грн. З них імпортовано на 70,9 млрд грн, експортовано на суму понад 33,2 млрд грн, що складає відповідно 68% (імпорт) та 32% (експорт) загального обсягу зовнішнього товарообміну. Порівняно з аналогічним періодом 2018 року цей обсяг збільшився на 5,3%.

Загалом зовнішньоекономічні операції проводилися з торговельними партнерами із більш як 100 країнами світу. Також варто додати, що імпорт товарів у зону діяльності митниці у звітному періоді здійснювався переважно з таких країн, як Польща – 37,3%, Німеччина -19,9%, Італія – 3,9%. Серед імпортованих товарів переважали: автомобілі легкові, проводи ізольовані, речі, що були у вжитку.

Експорт товарів у вказаний період здійснювався, в основному, у такі країни: Польща (31,7%), Німеччина (16,1%), Чехія (9,3%). Експортували в основному проводи ізольовані, меблі для сидіння , інші меблі та їх частини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: