Трамп: Зеленський повинен відновити розслідування по Байдену

a9ee2d4dbcd4eab53d636306ecf5ff80

Трамп порекомендував провести розслідування Зеленському.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що Україні слід провести розслідування у справі сина колишнього віце-президента США Джо Байдена. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

За словами американського лідера, він би порекомендував президентові України Володимиру Зеленському почати розслідування.

«Китай повинен почати розслідування за Байдену, тому що те, що сталося в Китаї, приблизно так само погано, як і те, що сталося в Україні. Тому я б сказав президенту Зеленському, я б порекомендував йому почати розслідування по справі Байдена», - заявив Трамп.

Нагадаємо, президенту США оголосили про початок імпічменту з-за телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським. Демократи звинувачують Трампа в тиску на українського президента для розслідування діяльності газової компанії Burisma в Україні, до ради директорів якої входив Хантер Байден, син колишнього віце-президента США Джо Байдена, головного опонента Трампа на президентських виборах 2020 року.

Раніше повідомлялось, що НАБУ не проводить розслідування стосовно сина колишнього віце-президента США Джо Байдена Хантера. При цьому у відомстві зазначили, що проводять розслідування відносно найбільшої приватної газової компанії в Україні Burisma Limited. Розслідування зачіпає період з 2010 по 2012 роки. У той час як Хантер Байден увійшов до складу правління компанії лише в травні 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: