Виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній Опімах заявив про намір очолити Держгеонадра

71119905_1338623369646778_3085921194583523328_n
фото: facebook.com/roman.opimakh

Виконавчий директор Асоціації газодобувних компаній України (АГКУ) Роман Опімах заявив про намір очолити Державну службу геології та надр.

Про це Роман Опімах повідомив на своїй сторінці у Facebook

«Подав заявку на конкурс глави Держгеонадр України. Розраховую на підтримку надрокористувачів», - написав він у своїй Facebook-сторінці в середу.

Згідно з інформацією на сайті АГКУ, до приходу в асоціацію Опімах був радником міністра енергетики та вугільної промисловості України з питань нафтогазового сектора, а також керівником відповідного напряму в координаційному центрі зі зв'язків з Кабінетом Міністрів. На цих посадах займався координацією співпраці Міненерговугілля з енергетичною спільнотою, Світовим банком, Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) з розробки плану із впровадження реформ у газовому секторі. Крім того, відповідав за координацію проекту з оцінки та обрання оптимального режиму оподаткування добувної галузі країни.

У період з 2011-го до 2014 року працював координатором реформи нафтогазової галузі у Координаційному центрі з упровадження економічних реформ, де відповідав за адаптацію правового поля до вимог енергетичного законодавства Європейського Союзу, зокрема за імплементацію норм щодо частини лібералізації газового ринку.

До цього обіймав посаду директора департаменту інвестицій і розвитку в приватній будівельній компанії. У період із 2006 до 2010 року працював в Адміністрації президента України, де відповідав за організацію заходів і координацію робочих візитів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: