Через аварію під Львовом «Бориспіль» масово скасовує рейси

літачок1

Через запізнення рейсу «Львів – Київ» 91 пасажир втрачає стикування в аеропорту «Бориспіль» з рейсами МАУ до Нью-Йорка, Пекіна, Відня, Гельсінкі, Стамбула, Мюнхена, Парижа, Тель-Авіва, Риму, Ларнаки, Мілана, Афін, Брюсселя, Дюссельдорфа, Франкфурта, Копенгагена, Тбілісі, Єревана, Харкова та Одеси

.

Про це повідомляє портал «Fly UIA» на сторінці у Фейсбук.

«У зв’язку із трагічними обставинами в районі Міжнародного аеропорту Львова ім. Данила Галицького та тимчасовим закриттям аеропорту, рейс авіакомпанії МАУ PS034 Львів – Київ було затримано до 10:27 місцевого часу, - йдеться у повідомленні. Відповідно, через запізнення рейсу, 91 пасажир втрачає стикування в аеропорту «Бориспіль» з рейсами МАУ до Нью-Йорка, Пекіна, Відня, Гельсінкі, Стамбула, Мюнхена, Парижа, Тель-Авіва, Риму, Ларнаки, Мілана, Афін, Брюсселя, Дюссельдорфа, Франкфурта, Копенгагена, Тбілісі, Єревана, Харкова та Одеси».

Авіаквитки трансферних пасажирів будуть безкоштовно переоформлені на альтернативні найближчі рейси до пунктів їх призначення. Пасажирам далекомагістральних рейсів до Нью-Йорка і Пекіна, які змушені будуть затриматися в Києві в очікуванні своїх рейсів, авіакомпанія обіцяє забезпечити розміщення в готелі, харчування та трансфер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: