На Львівщині браконьєр вбив оленя (фото) 

DSCN1766_1570178683_613x459.75_3_0

Бродівський відділ Нацполіції проводить оперативно-розшукові дії щодо встановлення порушника.

Як йдеться на сайті Львівського управління лісового та мисливського господарства, рейдова група працівників держпідприємства «Мисливське господарство «СТИР» під час охорони мисливських угідь 3 жовтня  почула постріл, який пролунав в польових угіддях на території Станіславчицької сільської ради поблизу села Збруї.

Виїхавши на місце незаконного полювання, працівники побачили особу, яка намагалася втекти з місця події на мотоциклі. Під час переслідування останній кинув мотоцикл та побіг у лісові хащі. Порушника затримати не вдалось. Невідомий залишив на місці злочину мотоцикл, рюкзак, глушник від зброї, ножі.

При детальному обстежені місця події разом зі слідчою групою Бродівського відділу Нацполіції також було виявлено незаконно впольованого оленя благородного. Порушникові частково вдалося оббілувати тушу звіра та розробити її на місці скоєння злочину.

На даний час Бродівським відділом Національної поліції проводяться оперативно-розшукові дії щодо встановлення порушника. який здійснив незаконне полювання на території Державного мисливського фонду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: