Львівські патрульні зафіксували понад 27 тис випадків перевищення водіями допустимої швидкості

original
Фото: відкриті джерела

Від початку цього року, інспектори управління патрульної поліції у Львівській області зафіксували на прилад TruCam - 27 250 випадків перевищення водіями допустимої швидкості.

Саме недотримання швидкісного режиму є однією з причин дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. повідомляють у патрульній поліції.

"Ми спостерігаємо покращення ситуації і зменшення кількості аварій з важкими наслідками на тих ділянках де приладами TruCam поліцейські вимірюють швидкість. От наприклад автодорога Львів – Краковець. Стастистика показує втішні результати. Там за 9 місяців 2018 року відбулося 44 ДТП з потерпілими, а за аналогічний період 2019 року, кількість ДТП - 22. Це говорить про суттєвий вплив такого превентивного заходу, як вимірювання швидкості, адже кількість дорожньо-транспортних пригод зменшилася вдвічі", – наголосив начальник управління патрульної поліції Львівської області.

На даний момент, в розпорядженні управління патрульної поліції у Львівській області, перебуває 7 приладів для вимірювання швидкості TruCam. Зважаючи на суттєву ефективність застосування даних приладів, вбачаємо необхідність збільшити кількість місць, для їх застосування, аби зберегти позитивну динаміку зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод з потерпілими.

Поліцейські нагадують водіям, що їхня мета - не притягнути до відповідальності якомога більше, а попередити правопорушення, знизити швидкість.

Де ж вимірюється швидкість на автошляхах Львівщини?

 автодорога М-06 Київ-Чоп - 511-580 км. та 614-684 км.
 автодорога М-09 Львів-Рава-Руська - 132-191 км.
 автодорога М-10 Львів-Краковець - 8-70 км.
 автодорога М-10-01 Львів-Краковець (Західний обхід м.Львова) - 0-15 км.
 автодорога М-11 Львів-Шегині - 8-82 км.
 м.Львів – проспект В’ячеслава Чорновола, вулиця Городоцька, вулиця Шевченка, вулиця Княгині Ольги, проспект Червоної Калини, вулиця Стрийська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: