Дитячими магістралями Львівської залізниці поїхалося понад 72,5 тис. пасажирів

уууууууууууууу
Фото: «Львівська залізниця»

Успішно завершили сезон пасажирських перевезень дитячі магістралі регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця».

Про це повідомляють у прес-службі «Львівської залізниці»

Загалом у цьому році послугами Львівської, Рівненської, Луцької та Ужгородської дитячих залізниць скористалося понад 72,5 тис. пасажирів, із них 36 тис. юних та понад 36,5 тис. дорослих шанувальників малих магістралей.

Традиційно улюбленим місцем цікавого та веселого дозвілля для львів’ян та численних гостей міста стала Львівська дитяча залізниця, якою цього року подорожували 31,6 тис. пасажирів.

Варто зазначити, що мала Львівська залізниця лише минулих вихідних завершила сезон перевезень, а впродовж виробничої практики юні залізничники не лише закріплювали теоретичні знання, дбаючи про комфорт та безпеку залізничних подорожей, а й брали участь у багатьох розважально-пізнавальних заходах – конкурсах, вікторинах, побували на екскурсіях, організовували для відвідувачів та урочисто відзначили державні свята.

Крім того, цьогоріч на дитячих магістралях регіональної філії «Львівська залізниця» порівняно з минулим роком побільшало заявок на групові перевезення. Упродовж сезону перевезень дитячі залізниці у Львові, Рівному, Луцьку та Ужгороді виконали понад 120 таких замовлень.

Загалом у складі організованих груп малими магістралями Львівської залізниці мандрувало понад 3,2 тис. дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: