Львівський обласний відділ Союзу Українок відзначив День Союзянки

57_1570371649_6016x4000_1_0
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 6 жовтня, у Львівському палаці мистецтв, відбулась урочиста академія з нагоди Дня Союзянки. Організатор заходу – Львівський обласний відділ Союзу Українок.

Про це повідомляює прес-служба ЛОДА.

«Жінка – це тепло, любов, життя. Без жінки немає майбутнього. Ваша організація – це унікальна організація, яка не має аналогів. Низький уклін за вашу силу, відданість своїй праці та діяльності»,-  зазначив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Також заступник голови Львівської ОДА у подарунок вручив книги голові Львівського відділу Союзу Українок Ользі Пастушенко.

Додамо, що в межах відзначення Дня Союзянки учасниці заходу взяли участь у Літургії у храмі Климентія Шептицького, поклали квіти до Меморіалу Небесній Сотні та пройшли святковою ходою центром міста.

Також союзянки насолодились концертною програмою за участі мистецьких колективів та Заслуженого артиста України Роман Ковальчука та переглянули виставу за участі артистів театру юного глядача «Якби ми стрінулися знову».

Довідка

«Союз Українок» — найбільша жіноча організація в Галичині (і на українських землях взагалі), перейменована (1917) з «Жіночої громади», з осідком у Львові. Діяла до 1938 року. У 1991 була утворена ВГО «Союз Українок» із місцем знаходження у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: