На Львівщині затримали податківця, який змушував підприємця купити фальсифіковані алкогольні напої

Безымянный
Фото: ДБР

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань затримали начальника відділу одного з районних управлінь Головного управління Державної податкової служби у Львівській області за вимагання та одержання неправомірної вигоди від підприємця.

Про це повідомляють у прес-службі ДБР.

За попередньою інформацією податківець змушував підприємця купити 1000 пляшок горілки  з підробленими акцизними марками на суму 51 тис. грн для подальшої реалізації. Крім цього, він отримав 300 доларів США неправомірної вигоди від того ж підприємця за нестворення перешкод  у його діяльності, пов’язаній з реалізацією алкогольної продукції.

Затримання податківця відбулося в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання неправомірної вигоди.

Слідчими було вилучено неправомірну вигоду в сумі 51 тис. грн  та 300 доларів США, 50 ящиків алкогольних напоїв, тютюнові вироби невідомого походження та грошові кошти в сумі 5 тис. доларів США, 1000 злотих та понад 12 тис. грн.

Слідчі ДБР перевіряють причетність інших службових осіб ГУ Державної податкової служби у Львівській області до вказаної протиправної діяльності.

Наразі затриманому повідомлено про підозру.

Вирішується питання щодо обрання  податківцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від займаної посади.

Оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснює УВБ Нацполіції у Львівській області. Досудове розслідування розпочато за матеріалами Управління захисту економіки Нацполіції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: