Актор Джим Керрі намалював карикатуру на Трампа з Зеленським

кері1

На малюнку актора Трамп цитує «Хрещеного батька» і просить Зеленського про «послугу».

Про це повідомляє УНІАН.

Культовий актор Джим Керрі намалював карикатуру, присвячену скандалу навколо розмови президента США Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським.

Свій новий малюнок Керрі опублікував в Twitter.

На ньому Трамп цитує «Хрещеного батька», кажучи Зеленському, що одного дня йому може знадобитися послуга: «Одного разу, цей день може ніколи не настати, я попрошу тебе зробити мені послугу. Але до тих пір прийми цей дар у вигляді військової допомоги у день весілля моєї дочки».

Свій малюнок Керрі супроводив підписом «Батько-шахрай зробив Зеленському пропозицію, від якої неможливо відмовитися».

Довідка. Джим Керрі є критиком нинішнього президента США Дональда Трампа. Кілька років тому він захопився малюванням і створив серію політичних карикатур, які висміюють американського лідера.

Нагадаємо, у США розгорівся скандал між Білим домом і Конгресом після появи в ЗМІ повідомлень, що представник розвідки США в рамках програми захисту викривачів порушень надав записку генеральному інспектору, де говорилося, що Трамп «пообіцяв» щось лідеру іноземної держави, керуючись власними політичними інтересами.

У ЗМІ припускали, що під час розмови із Зеленським, яка відбулась 25 липня, Трамп міг неодноразово наполягати на розслідуванні в Україні дій впливового політика від Демократичної партії, колишнього віце-президента США Джо Байдена. Спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі 24 вересня оголосила, що Конгрес починає офіційне ініціювання процедури імпічменту Трампа. 25 вересня Білий дім оприлюднив стенограму телефонної розмови Трампа і Зеленського.

У стенограмі йшлося, що Трамп просив Зеленського вивчити справу проти сина Байдена - Хантера Байдена. 26 вересня у США оприлюднили розсекречену скаргу розвідника про телефонну розмову Трампа і Зеленського. 30 вересня Зеленський заявив, що Україна не проводить розслідувань «за командою» інших країн.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: