Голова Нацполіції Клименко назвав умови для легалізації проституції та зброї

легалайз

Новий голова Національної поліції Ігор Клименко не проти легалізації проституції.

Про це він повідомив в інтерв'ю для Lb.ua.

«Якщо на державному рівні буде прийнято цивілізоване, законодавче рішення щодо легалізації проституції, напевно, так. Тому що ми все одно цієї проблеми не позбудемося», - заявив Ігор Клименко.

Також новий очільник Нацполіції прокоментував свою позицію щодо легалізації легких наркотиків: «Я бачив, чим закінчується прийом легких наркотиків у дітей. Вважаю, суспільство поки до цього не готове».

Однак Клименко поки не впевнений, чи варто легалізувати зброю. «Я вважаю, що перш за все потрібно вилучити незаконну зброю, а потім, можливо, провести аналіз усіх аргументів за і проти, вислухати експертів. Але все це – після того, як закінчаться бойові дії і не буде постійного джерела надходження нелегальної зброї, зате буде можливість належного контролю за легальним. А гральний бізнес повинен знаходиться в руках держави і контролюватися чітко державою».

Нагадаємо, 8 серпня 2019 року президент Володимир Зеленський озвучив намір легалізувати азартні ігри, відкривши казино в 5-зіркових готелях. За його задумом, це має стимулювати розвиток туризму, зокрема на узбережжі Чорного моря.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: