У Львівській облраді затвердили пріоритети конкурсу проектів місцевих ініціатив

IMG_2827

Сьогодні, 7 жовтня, відбулося засідання Конкурсної ради з реалізації Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив у Львівській області на  2020-2025 роки.

Участь у засіданні взяли перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк і заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима.

Спочатку Конкурсна рада своїм рішенням затвердила пріоритети обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив на 2020 рік, яких відтепер буде 8:

- «Освіта» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

- «Охорона здоров'я» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування (в тому числі придбання автотранспорту).

- «Культура» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

-«Спорт» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

- «Безпека» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

- «Вуличне освітлення» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція.

- «Інші пріоритети» (об’єкти усіх форм власності (окрім приватної (за винятком ОСББ)), що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) - будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, облаштування об’єктів ПЗФ, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

- «Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, благоустрій територій, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

Як бачимо, у порівнянні з минулим роком додано два нових пріоритети «Безпека» і «Спорт».

Крім того, Конкурсна рада затвердила граничну вартість проекту та суму субвенції з обласного бюджету в 2020 році на рівні: 500 тис грн і 200 тис грн відповідно.

Також під час засідання було оголошено, що прийом заявок у рамках проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 рік розпочнеться о 9:00 год. 28 жовтня 2019 року і триватиме до 18:00 год. 29 листопада 2019 року.

Додамо, що прийом заявок до складу Експертної комісії з оцінки проєктів місцевих ініціатив у 2020 році стартує 28 жовтня 2019 року і триватиме до 29 листопада 2019 року.

Варто зауважити, що члени Конкурсної ради затвердили графік проведення навчальних семінарів з представниками органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадських організацій та іншими потенційними учасниками Конкурсу. Із графіком можна ознайомитися – ТУТ.

Також присутніх було ознайомлено із перебігом реалізації Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку станом на 1 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: