У Львові двоє зловмисників намагалися викрасти автомобілі

IMG_2803

Чоловіка, якого розшукували за незаконне заволодіння автомобілем, виявили патрульні у чужому авто.

Вчора, екіпаж патрульної поліції отримав виклик на вулицю Пасічну, де зі слів заявника перебувають двоє підозрілих осіб та заглядають у вікна автомобілів. Інспектори поїхали туди, проте нікого на місці вже не було. Тоді вони сказали заявнику, що від’їдуть неподалік, та попросили його поспостерігати за місцем і подзвонити, якщо повернуться невідомі.

Невдовзі патрульні отримали телефонний дзвінок від заявника. Чоловік повідомив, що особи повернулися та відкрили два автомобілі Mazda. Екіпаж негайно поїхав туди. Особи, які вже сиділи за кермом автомобілів, побачили патрульних, вибігли з авто та почали втікати. Патрульні побігли за чоловіками та затримали одного з них.

Перевірка в базі показала, що на 31-річного чоловіка є ухвала Тернопільського районного суду про затримання та доставлення для притягнення до відповідальності за скоєння злочину передбаченого ч. 2 ст. 289 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб). На місці працювали слідчі Сихівського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: