Мальський розказав, як влада має вибудовувати стратегію України

лода1

Влада та громадськість області дискутували щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Зустріч відбулася у межах програми «Діалоги про Україну», ініційованої Офісом Президента України.

Про це повідомляє прес-центр ЛОДА.

«Ми сьогодні спілкуватися з людьми: активістами, громадськістю, пресою для  того, щоб спільно, в єдності, вибудовувати стратегію України в тих чи інших ситуаціях. Ми обговорили ті запитання, які зараз найбільше цікавлять суспільство, зокрема, і подальші кроки врегулювання конфлікту у війні з Росією», - сказав Маркіян Мальський.

Участь у обговоренні умов досягнення миру та захисту суверенітету й територіальної цілісності держави також взяли політичний директор Міністерства закордонних справ України Олексій Макеєв, перший заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Антон Колумбет та заступниця міністра оборони України Аліна Фролова.

«Армія, дипломати та суспільство абсолютно свідомі того, що у цій війні можна перемагати і завдяки тому, що ми говоримо правду. Ми враховуємо всі думки, які висловлювалися сьогодні. І ми дуже уважно розглянемо кожну пропозицію, яка сьогодні звучала в цьому залі», - розповів Олексій Макеєв.

У свою чергу Аліна Фролова наголосила: «Ми розуміємо, що питання, які проговорюються, є болючими і вони будуть такими ще багато років. Але ми маємо знайти порозуміння для того, щоб не повторювати помилок, які були в нас в минулому, які загрожують втраті незалежності. Тому ми маємо спільну мету і ми маємо знайти вірний шлях для того, щоб її досягти. І ця мета – збереження цілісності та незалежності на усіх територіях України та збереження життя українців».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: