Львівський виконком погодив доньці Козловського будівництво готелю на Дорошенка

DSC_3817

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво готелю на вул. Дорошенка, 2, за умови проведення міжнародного архітектурного конкурсу.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, виконком видав громадянам  С. Максимець та Л. Данчевській містобудівні умови та обмеження на будівництво готелю з вбудованими торговими приміщеннями та конференц-залом на вул. Дорошенка, 2.

Забудовника під час виконкому представляв депутат міської ради Григорій Козловський, який пояснив, що одна із замовниць будівництва — Софія Максимець є його донькою. За його словами, у новозбудованому приміщенні перші два поверхи будуть віддані під торгівлю.

«Це буде опенспейс. Також будуть два конференц-зали, яких нам бракує у «Гранд готелі, і лише один поверх ми плануємо під номери», - розповів депутат.

Він додав, що готовий виділити 50 тисяч доларів в якості призового фонду для проведення міжнародного архітектурного конкурсу на кращий проект майбутнього готелю. При цьому головою конкурсу має бути головний архітектор міста, якого наразі не призначили.

«Головою конкурсної комісії має бути головний архітектор міста. Важливо, аби ця будівля стала окрасою Львова й пам’яткою архітектури XXI століття», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: