У Львові 120 освітян дискутують щодо «Е-освіти»

71708084_757151614720533_4120063768006754304_n

Сьогодні, 9 жовтня, у Львові у приміщенні компанії SoftServe триває зустріч освітян у рамках десятої конференції «Е-освіта».

Про це повідомляє відділ комунікації Львівської міськради.

Близько 120 освітян спілкуються про використання електронних технологій у навчально-виховному процесі. Організовує зустріч управління інформаційних технологій у співпраці з управлінням освіти Львівської міської ради.

«Сьогодні мистецтво, освіта і технології дуже сильно пов’язані, - заявив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко. Сьогодні постійно в онлайні перебуває близько 75% людей, тому без технологій нікуди», — розповів Андрій Москаленко.

Конференція «Е-освіта» покликана дати учасникам інструменти створення та використання електронних технологій у навчально-виховному процесі, залучити їх до подальшого впровадження технологічних та педагогічних рішень у кожній школі міста.

Десята конференції «Е-освіта» присвячена поєднанню ІТ та викладання творчих предметів у школах. Так, на конференції розглядають такі питання, як:

– креативні навички та навіщо вони потрібні;
– просторова уява та мислення інноваторів;
– поєднання інновацій та мистецтва.

Спікерами є спеціалісти-практики: Антон Скрипник, Андрій Трофімов, Олена Козлова, Ярослав Галицький, Андрій Табачин, Богдан Попович; міністр економічного розвитку і торгівлі 2014 року Павло Шеремета, фіналісти національної премії Global Teacher Prize Ukraine, засновники/представники онлайн-платформ Prometheus, EdEra, вищих навчальних закладів, спеціалісти з кібербезпеки, брендингу, музичного розвитку та експедиційна команда дослідників Антарктики.

Довідка. Проект «Е-освіта» започаткований управлінням ІТ Львівської міської ради в лютому 2017 р., з метою побудови дієвої спільноти, що творитиме простір електронної освіти, впроваджуватиме освітні технології та новітні методики викладання. На сьогодні, проведено дев’ять конференцій на різні тематики: від використання новітніх технічних засобів до нових підходів у викладанні хімії, фізики, географії та ін. предметів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: