ЛМР розгляне петицію про встановлення приладу вимірювання забрудненості повітря

забруднення

Петиція з проханням встановити прилад вимірювання забруднення повітря на вул. Пластовій, 13 станом на 10 жовтня зібрала 519 підписів з 500 необхідних. Мета звернення - постійне відстежування шкідливого впливу на населення.

Станом на 10 жовтня петиція з проханням встановити прилад вимірювання забруднення повітря на вул. Пластовій, 13 зібрала 519 підписів з 500 необхідних. Мета звернення - постійне відстежування шкідливого впливу на населення.

Про це повідомляє сайт місцевих петицій.

«Львів недавно приєднався до світової тенденції моніторингу забруднення повітря в режимі онлайн, з доступом до результатів усіх користувачів інтернету. Зараз у Львові діє такий прилад на вул. Клепарівській, де фіксуються перевищення шкідливих речовин у повітрі і негативний вплив на здоров'я, але вважаю, що такі прилади, в першу чергу, повинні бути встановлені поблизу промислових підприємств, з метою контролю екологічності їхньої діяльності», - пояснює автор петиції Марія Щебет.

«Саме тому, пропоную встановити такий вимірювальний прилад на вул. Пластовій, 13 (житловий будинок, найближче розташований до львівських очисних споруд) з метою постійного відстежування шкідливого впливу на населення», - також йдеться у зверненні громадянки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: