ОХМАТДИТ наразі не чіпатимуть - Мальський

1445348

Маркіян Мальський - голова Львівської ОДА відкликає проект рішення «Про удосконалення надання медичної допомоги дитячому населенню у Львівській області».

«Шановні колеги, враховуючи суспільну важливість та невідповідність інформації щодо можливої ліквідації КЗ ЛОР «ОХМАТДИТ» відкликаю проєкт рішення «Про удосконалення надання медичної допомоги дитячому населенню у Львівській області». Закликаю експертне середовище до широкої дискусії з цього питання для вироблення спільної та чіткої позиції», - повідомив він на своїй сторінці в соцмережі.

Нагадаємо, 18 вересня, відбулося засідання постійної комісії  з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту, під час якого депутати детально вивчили та погодили проект рішення обласної ради «Про удосконалення надання медичної допомоги дитячому населенню у Львівській області».

Йдеться про об’єднання двох дитячих лікарень: Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» і Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Зауважимо, що  у деяких львівських ЗМІ з'явилась інформація, що працівники лікарні «ОХМАТДИТ» не погоджуються на таке рішення, а батьки маленьких пацієнтів теж не припускають, як стільки хворих дітей кудись доведеться перевести.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: