За їжу на прес-конференції Зеленського заплатить Державне управління справами

Screen-Shot-2015-10-15-at-18

Прес-конференцію Президента Володимира Зеленського на приватному ринку їжі оплатило Державне управління справами. Про це сказав заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко, - повідомляє видання LB.ua.«Хто оплачує? Державне управління справами», - сказав він.

Прес-конференцію Президента Володимира Зеленського на приватному ринку їжі оплатило Державне управління справами. Про це сказав заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко, - повідомляє видання LB.ua.

«Хто оплачує? Державне управління справами», - сказав він.

Питання спочатку ставилося Президенту Володимиру Зеленському під час перерви у його пресмарафоні. Президент сказав, що не знає. Після цього на запитання відповів Тимошенко.

При цьому назвати вартість заходу він відмовився і порадив дізнаватися «вартість круасанів» офіційним запитом у ДУС. «Ми платили за їжу, якою пригощають журналістів. За оренду ми не платимо», - сказав Тимошенко.

Він також сказав, що прес-конференція у неофіційній обстановці була ідеєю Зеленського. «Автор формату - саме Президент. Він сказав, що якщо буде велика зала, ми проведемо прес-конференцію дві-три години, все одно не зможуть усі поставити питання. [А так] Президент намагається відповісти усім, журналісти можуть ставити уточнюючі запитання», - сказав Тимошенко.

За його словами, Kyiv Food Market вибрали тому, що він досить великий, щоб розмістити велику кількість журналістів. «Ми не хотіли це робити в офіційному приміщенні», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: