Послуги сервісних центрів МВС тепер можна отримати у Пустомитах

71877443_923038998062070_2599592487060242432_o

У четвер, 10 жовтня, відбулась перша робоча поїздка мобільного сервісного центру МВС у місто Пустомити, де мешканці впродовж дня змогли обміняти посвідчення водія та зареєструвати чи перереєструвати транспортні засоби.

Мобільний сервісний центр МВС надає громадянам найпопулярніші послуги центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей у віддалених районах області, інформують у відомстві.

За допомогою сучасного обладнання, у кожному мобільному центрі обслуговують громадян  два адміністратори і експерт, який проводить експертизу транспортного засобу.

Термін надання послуг у Мобільному сервісному центрі МВС не перевищує стандартів стаціонарних центрів МВС  —  20-30  хвилин на обмін посвідчення водія, яке друкується прямо на місці, адже МСЦ МВС обладнано для цього спеціальним принтером та технічними засобами, з усіма ступенями захисту.

«Найпопулярніші послуги, які може надати такий мобільний сервісний центр: заміна посвідчення водія замість старого, видача міжнародного посвідчення водія, реєстрація та перереєстрація транспортного засобу. Також є можливість замовити, це дуже популярна послуга, довідку про відсутність судимості», – розповів Zaxid.net заступник начальника Регіонального сервісного центру МВС Володимир Лисик.

Працює центр на запит від місцевих органів виконавчої влади. Громадяни з легкістю можуть знайти інформацію про потрібні документи, графік роботи МСЦ МВС та інтерактивну карту маршрутів на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті hsc.gov.ua, отримати консультацію – за номером (044) 290-18-99 або на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: