У Львові відбудеться міжнародний напівмарафон

IMG_5331-768x513

12-13 жовтня у Львові відбудеться 1-й міжнародний напівмарафон. Компанія оганізатор цього року влаштує поруч з біговими активностями ще й спортивний фестиваль для школярів JuniorZ із Олександром Педаном.

На напівмарафоні будуть дистанції доступні кожному. Це 21 км для підготовлених, 10 км, 5 км і «Командна п’ятірка» — для знайомих з бігом, а також безкоштовні дистанції «Мій перший кілометр» — для початківців, 500 м та 100 м — для дітей до 12-ти та до 6-ти років відповідно. Усі фінішери отримають пам’ятну медаль. Змагання відбудеться за сприяння відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області.

У подіях очікується понад 4 тисячі учасників забігів — львів’яни, спортсмени з усієї України та з-за кордону. Більше 2 тисяч дітей безкоштовно пробіжать свої дистанції та отримають перші медалі та подарунки від спонсорів.

Марафонський біг, що організовують саме центральними вулицями міст, набуває популярності в Україні та світі. Такий формат приваблює туристів, сприяє звільненню міст від транспорту, привертає увагу міщан до питання ведення здорового способу життя. Організатори змогли реалізувати дистанцію таким чином, аби уникнути заторів і рух транспорту був комфортним для переміщення жителів міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: