У Львові з нагоди Дня захисника України підготували низку заходів

день захисника

14 жовтня в Україні відзначатимуть День захисника. З цієї нагоди, а також до свята Покрови Пресвятої Богородиці, в управлінні соціального захисту Львівської міської ради та підпорядкованих бюджетних установах підготували низку заходів, йдеться на сайті ЛМР.

«Найбільш масштабний захід «Під твоїм покровом» підготували у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій. Відбудеться він сьогодні у форматі Дня відкритих дверей у приміщенні Центру, що на вул. Пекарська, 41. Програма передбачає тематичну фотовиставку присвячену Дню захисника України зі світлинами, що демонструють життя та побут українських воїнів у зоні бойових дій», — розповіла заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

Крім того у Центрі організували для сімей загиблих учасників бойових дій захід у рамках проекту «Іпотерапія. Досвід роду», який передбачає проведення групи взаємопідтримки для батьків загиблих Героїв із застосуванням методу іпотерапії та верхової їзди. А ще буде частування, кава, чай, солодощі та приємне спілкування в колі однодумців. Відбудеться захід на базі відпочинку «Бухта Вікінгів».

Передбачили святкові заходи з нагоди свята і у Львівському міському територіальному центрі соціального обслуговування. Зокрема, люди поважного віку з концертною програмою та гостинцями відвідають військово-медичний клінічний центр Західного регіону що на вул. Личаківській, 26.

У центрі денного дозвілля при храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться святковий захід «Будь здорова Козацька Покрово!», а також святковий концерт за участі бандуриста Остапа Стахіва та хору міського терцентру «Львівська дефіляда».

Ще одну акцію, а саме «Свято мужності і відваги», фахівці терцентру проведуть у центрі денного дозвілля при дитячій бібліотеці на вул. Окуневського, 3.

У Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбудеться кілька майстер-класів для дітей воїнів АТО: вони виготовлятимуть святкові листівки.  Також запланований похід у дитячо-розважальний центр «Веселка» та перегляд кінофільму «Захар Беркут».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: