У Львові в трамваї грабіжник вдарив чоловіка ножем у груди

dsc72201024x680-de881263b23d4b7454cc1b8f296fbc96
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Львывськы поліцейські закликають зголоситись очевидців поранення чоловіка у трамваї №8.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 13 жовтня, о 17.55 у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини зліва» госпіталізований 45-річний львів’янин.

Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками «Кінотеатр Довженка» - «Верхній Шувар» у період між 16.10 – 16.30. Як пояснив поранений, він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм - тоді один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника.

Усіх, хто був очевидцем скоєння злочину: їхав у трамваї, очікував на зупинці, проїжджав повз місце події із увімкненим відеореєстратором, або володіє будь-якою іншою інформацією, що може допомогти встановили обставини події та особу зловмисника, просимо зголоситись на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: