На Львівщині поліцейські арештували виробників опію (фото)

опій1

Двоє неодноразово судимих мешканців Червонограда у віці 36 та 56 років виготовляли та збували опій на території міста. Також збували наркотик у сусідній Соснівці.

Двоє неодноразово судимих мешканців Червонограда у віці 36 та 56 років виготовляли та збували опій на території міста. Також продавали наркотик у сусідній Соснівці.

Про це повідомляє речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

«Поліцейські Львівщини взяли під варту учасників злочинного угруповання, причетних до виготовлення та збуту опію. 10 жовтня правоохоронці затримали двох чоловіків віком 36 та 56 років. Вони виготовляли та збували опій на території міст Червонограду та Соснівки», - йдеться у повідомленні Світлани Добровольської.

Зловмисники виготовляли наркотичні речовини у квартирі 48-річного місцевого мешканця. Під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили нарковмісні речовини, медичні шприци, гроші, мобільні телефони та інші речові докази. Усе вилучено та скеровано на експертизу.

Правоохоронці затримали двох зловмисників і повідомили їм про підозру у незаконному виробництві, зберігання, та збуті наркотичних засобів. Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 80 280 гривень. Зловмисникам загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: