У мерії Львова розповіли, що місто готове до опалювального сезону

DSC_6703

Незважаючи на те, що сьогодні вже 15 жовтня, опалювальний сезон розпочинати поки не планують, оскільки немає правових підстав — згідно з законодавством, щоб розпочати подачу опалення, середньодобова температура зовнішнього повітря має становити 8 градусів.

Про це інформують у прес-службі Львівської міськради.

«4 жовтня ми розпочали опалювальний сезон для бюджетної сфери — лікарні, садочки, школи. Однак 11 жовтня подачу опалення у ці заклади було припинено, через потепління. Хочу відзначити, що ці заклади брали тепло на підставі звернень.

Сьогодні маємо 15 жовтня. У минулі роки ми починали опалювальний сезон в цей час. Та маємо 23 градуси тепла в день, вночі — орієнтовно 7−8. Тому у нас немає підстав для подачі тепла. Правова підстава — це коли протягом трьох діб середньодобова температура є нижчою ніж 8 градусів.

Ми відслідковуємо прогноз погоди, маємо офіційні дані від гідромедцентру. Найближчим часом тепла подавати не будемо. Якщо буде відповідна температура, тепло буде подано. До опалювального сезону ми готові, системи заповнені, акти готовності підписані, лічильники встановлені», - розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: