«Слуга народу» може до кінця року внести до ВР законопроект про референдум

630_360_1570176560-1479

Фракція партії «Слуга народу» планує до кінця 2019 року зареєструвати у Верховній Раді законопроєкт щодо народовладдя, який, передбачатиме і процедуру проведення референдуму.

Про це сказав перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко перед початком засідання фракції 16 жовтня, повідомляє Укрінформ.

«Зараз ми працюємо на системним законопроєктом щодо здійснення народовладдя... Це комплексне питання, яке треба розглядати і в сукупності з проектом "Держава в смартфоні", і з діджиталізацією... Цей законопроєкт точно не подаватиметься як альтернативний до проєкту "Батьківщини", тому що ми дійсно дещо по-іншому бачимо - це взагалі два різних тексти. Він (законопроєкт від "Слуги народу" - ред.) буде не просто про референдум, а більш широко про інструменти народовладдя і, зокрема, про референдум», - пояснив Корнієнко.

При цьому на уточнююче запитання, коли саме відповідний законопроєкт може буде зареєстрований у Верховній Раді, депутат уточнив, що, ймовірно, це може відбутися до кінця 2019 року.

«Я думаю, що найближчим часом, до кінця року ми будемо виходити на це рішення», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: