У Самборі директору комунального підприємства спалили авто

горів автомобіль

Сьогодні, 16 жовтня, о 3.30, директору Самбірського комунального підприємства  «Об'єднане» Євгену Квасу спалили автомобіль «Мерседес» 2007 року. Поліція відкрила кримінальне провадження.

«Це умисний підпал, і я це вважаю політичним тиском. Колишній мер Тарас Копиляк весь час критикує мою роботу у своїй газеті «Самбірська газета», – сказав Євген Квас у коментарі ІА Дивись.info.

За його словами, такі переслідування тривають вже рік часу.

«Він, як колишній мер, незадоволений теперішньою міською владою і різними шляхами намагається повернутись до влади», – розповідає директор комунального підприємства.

Пан Євген стверджує, що це вже не перший випадок, який стався. Три тижні тому його  побили і звинуватили, що був у нетверезому стані, хоч  запевняє, що пройшов відповідну експертизу, яка показала протилежне.

«Я починаю переживати, що буде далі, якщо вони працюють такими методами? В мене є сім'я, і я буду просити правоохоронні органи захисту», – зазначив у коментарі Квас.

Колишній мер Самбора Тарас Копиляк взагалі здивований такими звинуваченнями.

«Я спалив автомобіль? Я такого ніколи не робив і робити не буду. А те, що пан Квас говорить, то я не знаю, чому так він сказав. Я з ним знайомий, бачусь. Часом були легкі перепалки політичного характеру», – заявив колишній мер Самбора.

Як стверджує пан Копиляк, теперішня влада робить одне в міськраді, а суспільство вимагає іншого.

«Мені не до того, я таким не займаюсь. Очевидно, ворогів має багато в Самборі», – підсумував екс-мер.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: